Hagenaar Reclame bv voor innovatieve fotosystemen! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Fotopresentatiesystemen

Foto presentatiesystemen

Foto’s presenteren op een manier dat het verkoop bevorderend werkt? Met de foto presentatiesystemen van Hagenaar Reclame bent u hiervan gegarandeerd, omdat de systemen 24/7 hun werk doen. Ook na sluitingstijd gaat uw verkoop gewoon door!

Allereerst zijn er onze fotokasten. Deze fabriceren wij in huis en zijn voorzien van een dubbelwandig aluminium profiel, wat een goede sterkte van de kast waarborgt. Het zijn plaatjes om te zien!

Liever toch uw etalage gebruiken voor de presentatie, wat dacht u dan van ons presentatiepaneel? Deze is juist ontworpen om de aandacht op de foto’s te kunnen richten en niet op de kabels, zoals bij normale panelen.
Net even wat meer design laten zien, zodat de presentatie van uw foto’s iets strakker is? Maak dan gebruik van ons kabel- en stangsysteem. Hiervan zijn alle onderdelen uitgevoerd in luxe RVS, aluminium of verchroomd staal.

Uw aanbod aan huizen digitaal aan uw bezoekers en voorbijgangers tonen? Maak dan gebruik van ons TFT digitaal presentatiescherm. Makkelijk te bedienen en de inhoud van de presentatie is snel aan te passen door middel van een USB stick.

U weet wat u wilt in een fotopresentatiesysteem? Bestel dan eenvoudig en snel uw presentatiesysteem via www.makelaarsreclame.nl.

Bent u nog zoekende welk presentatiesysteem dan voor u het meest geschikt is? Wij adviseren u graag vrijblijvend over het beste product voor bij u in de etalage. Neem dus nu contact met ons op en laat u verrassen. Liever de producten in het echt zien, in onze showroom informeren wij u graag verder!

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

1+2=?