Hagenaar Reclame bv ook voor succesvolle makelaarsreclame! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Makelaarsreclame

Marktleider in makelaarsreclame

Als makelaar is het belangrijk om de huizen goed in de markt te zetten. Het moet toch in één oogopslag duidelijk zijn dat het huis te koop staat? En wanneer potentiële kopers voorbij uw etalage lopen is het fijn wanneer het aanbod goed gepresenteerd wordt.

Voor een duidelijke presentatie in uw etalage is een foto presentatiesysteem de beste oplossing. Het volledige aanbod kunt u op een eenvoudige, maar nette manier presenteren en is altijd zichtbaar en toegankelijk.

Het meest bekende promotieproduct voor het verkopen van een huis is toch wel het makelaarsbord of tuinbord. Iedereen die langs het huis rijdt ziet gelijk of het huis te koop staat of wellicht al verkocht is.
Heeft de verkopende partij liever geen bord in de tuin, dan is een V-bord of raambord een goed alternatief. Ook hiermee wordt de aandacht getrokken.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat er aan de buitenkant van een huis niks geplaatst kan worden, ook geen V-bord op het raam. Om dan toch aandacht te krijgen van voorbijgangers, kunt u met een raamposter de hoofden laten omdraaien. Maar als het donker wordt, is deze niet meer zichtbaar. Denk dan eens aan een raamlichtbak. Een compact systeem wat ’s avonds en ’s nachts licht geeft, dus altijd zichtbaar.

Naast deze producten zijn er nog wel meer presentatiesystemen voor makelaars. Wilt u meer weten, dan kunt u eventueel naar www.makelaarsreclame.nl gaan. Dit is een succesvol concept ontwikkeld en uitgevoerd door het Hagenaar team.
Doordat design en productie van de makelaarsborden in eigen huis plaatsvindt, kunnen wij snel en vakkundig inspringen op de wensen van onze klant. Hierdoor hebben wij een groot marktaandeel bereikt met een breed assortiment makelaarsborden.
De kwaliteit, de innovatie en de snelle levertijd zijn bij ons standaard. En door de grote productievolumes bent u tevens verzekerd van een uiterst scherpe prijs!

Download de makelaarsreclame folder

Download prijslijst (kleine artikelen)

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

2*3=?