Hagenaar Reclame bv voor een interieur met aandacht! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Interieurbouw

Wat is het hier sfeervol ingericht!

Uw producten in uw winkel komen nog betere uit wanneer deze in een doordacht interieur zijn geëtaleerd. Dat betekent dat de gehele inrichting van uw winkel goed op elkaar afgestemd moet zijn.

Zo dient u rekening te houden met de afstemming van de wanden, de schappen, de vloer, het plafond, de vloerzuilen en ga zo nog maar even door. Het gaat dan niet alleen maar om bepaalde kleuren bij elkaar te zoeken, maar ook van welke materialen gaat u gebruik maken. Komen de keuzes dan nog wel overeen met uw producten?

Daarbij is de etalage het verlengstuk van uw winkel. Hier zal goed over nagedacht moeten worden hoe u die los, maar toch bij het geheel betrekt. Als laatste dient u nog te denken aan het reclame maken in de winkel. Hoe gaat u uw producten promoten? Een kartonnen plaat met een tekst slaat de plank natuurlijk volledig mis bij een design interieur. Hiervoor zijn ook verschillende mogelijkheden.

Om alles goed op elkaar afgestemd te krijgen, heeft u een bedrijf nodig die dit vaker doet en weet hoe zij uw wensen kunnen vertalen naar een uniek concept.
Hagenaar Reclame heeft al voor vele winkels en winkelketens een volledig op elkaar afgestemd interieurinrichting gemaakt. Wij hebben dus al vaker dit varkentje gewassen!

Benieuwd of wij ook uw winkel inrichten naar uw wensen? Bel of mail en u weet het gelijk!

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

10/2=?