Hagenaar Reclame bv voor een wapperende opvallende reclameboodschap! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Vlaggen- en vlaggenmasten

Vlaggen, vlaggenmasten en beachflags

Als je zomers langs het strand of op de boulevard loopt, wordt je oog constant getrokken door de beachflags. Je kunt ze niet missen, ze wapperen namelijk vrijwel continue in de wind.
Dit zijn dus zeer goede reclamedragers.

Maar niet alleen bij het strand wordt deze reclamedrager gebruikt. Ze zijn ook uitermate geschikt om te plaatsen bij bedrijven en winkels, tijdens een evenement en beurs of langs een lange oprijlaan.

Door onze verschillende druktechnieken in huis kunnen wij deze producten snel en efficiënt produceren en ook nog eens aanbieden tegen een scherpe prijs!


De Hagenaar Reclame productiemethoden:

  • Zeefdruk: deze techniek wordt gebruikt bij grotere oplagen
  • Digitaal: deze druktechniek wordt gebruikt bij kleine en middelgrote oplagen, die vaak snel geleverd moeten worden


Natuurlijk leveren wij niet alleen de vlag, ook de bijbehorende masten en montagesystemen, worden door ons geleverd en gemonteerd!

Welke boodschap kan er goed op Wij staan voor u klaar om u te adviseren over hoe de boodschap op de vlag of beachflag het beste tot zijn recht komt. U bent gegarandeerd van een goede reclameuiting!
Heeft u hier een vraag over of andere vragen, informeer dan direct via telefoon of mail. Wilt u dat wij u terugbellen, vul dan onderstaand formulier in.

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

10/2=?