Hagenaar Reclame bv voor innovatieve spandoeken en frames! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Spandoeken en frames

Spandoeken en frames

Spandoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn met elke mogelijke afbeelding en kleur te bedrukken. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om een boodschap mee over te brengen en om er leuke dingen mee te doen. Hagenaar Reclame pakt er zelfs complete gebouwen mee in!
Het zijn beslist aandachtstrekkers!

Voor het opspannen van de spandoeken gebruiken wij een buizenframe. Hiermee blijft uw boodschap altijd goed zichtbaar. Tevens hebben wij een innovatief naadloos frame, waardoor uw reclame nog meer in het oog springt.

Wanneer een spandoek goed is bedrukt blijven de afbeelding en kleur goed van vorm en echtheid. Daarom geven wij een garantie voor de kleurechtheid van 3 à 4 jaar af op onze bedrukte spandoeken.


Voordelen met een Hagenaar Reclame spandoek:

  • Onbegrensd in afmetingen
  • Kleurecht
  • Voorzien van innovatieve opspanframes
  • Overal te monteren


Benieuwd of Hagenaar Reclame uw boodschap op een leuke manier op een spandoek kan drukken, zodat het de aandacht krijgt die het nodig heeft? Wij informeren u graag over onze aandachtstrekkers. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Kunt u echter niet wachten, bel of mail ons dan!

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

5/1=?