Hagenaar Reclame bv voor een uiterst opvallende reclamezuil! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Reclamezuilen

Waar is uw bedrijf gehuisvest?

Uw bedrijf is gevestigd in een gezamenlijk bedrijvenpand en vanaf de weg is niet in één oogopslag te zien welke bedrijven in het pand zitten. Daarnaast mag u geen reclame op de gevel bevestigen.

Dan is een reclamezuil aan de kant van de weg een zeer goede uitkomst. Door het design is het een uiterst opvallende wijze om te laten zien waar uw bedrijf gevestigd is. Met alleen het logo en huisnummer of samen met een extra boodschap. Ons maakt het niet uit. Onze designers denken graag met u mee, hoe opvallend of creatief het idee ook is!


Reclamezuilen van Hagenaar Reclame zijn:

  • Uiterst aantrekkelijk qua design en uitvoering
  • Full-colour uitgevoerd
  • Snel gemonteerd door onze montagedienst
  • Onbeperkt qua afmeting
  • In iedere vorm mogelijk
  • Verlicht of onverlicht


Heeft u tussen de voorbeelden misschien wel de opzet voor uw reclamezuil gezien? Of bent u toch op zoek naar net iets anders? Wij zijn er in ieder geval zeker van dat elke aanvraag voor reclamezuilen bij ons in goede handen is.

Informeer ons over uw wensen, wij vormen dit om naar een duidelijk advies met ontwerp en een offerte. Direct een advies opvragen, bel of mail ons dan gelijk. Ook kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

2*3=?