Hagenaar Reclame bv kleedt uw keet aan met keetborden! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Keetborden

Uw keet… een plaatje!

Zo’n keet wordt echt een visitekaartje, wanneer u deze laat behangen met een keetbord van Hagenaar Reclame. Geen standaard reclamebord met alleen naam en/of logo, maar juist een duidelijk reclameboodschap mooi weergegeven.

Het enige wat u dient te bepalen is: wat is de reclameboodschap, op welk materiaal wilt u het gedrukt hebben en hoe moet het worden gedrukt. En ja, daar kunt u echt allemaal een keuze uit maken!

Om het alvast iets makkelijker te maken, de meest geleverde materialen bij ons voor de keetborden zijn vooral kunststof en aluminium. De opdruk kan worden aangebracht in zeefdruk, digitale druk of belettering. Oh ja, bedenkt u ook nog even in welk formaat, uitvoering en afwerking u uw keetborden wilt hebben?

Ziet u nu even door al die keuzes uw keetbord niet meer? Dan denken wij van Hagenaar Reclame toch gewoon even met u mee! Ons team zet zich namelijk altijd in voor duidelijke afspraken en condities, die nagekomen worden. Daarom leveren wij niet voor niets aan de grotere aannemers.

Heeft u nog vragen, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Of wilt u gelijk antwoord, dan kunt u ons natuurlijk ook even bellen.

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

2*3=?