Hagenaar Reclame bv voor duidelijke bewegwijzering binnen! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Lift-, etage- en kamerborden

Bewegwijzering houdt niet op bij de voordeur!

De weg goed laten vinden binnen uw pand, maak dan gebruik van een binnen bewegwijzering. Het geeft een toegevoegde waarde voor uw personeel en bezoekers, het is immers duidelijk welke afdeling of kamer waar te vinden is.

Niks is namelijk zo frustrerend om binnen een bedrijf op zoektocht te moeten gaan naar een collega of vergaderkamer. Laat staan dat bezoekers volledig verdwalen binnen de organisatie. Zo’n rondleiding is niet echt de bedoeling.

Er zijn verschillende plekken waar binnen bewegwijzering aangebracht kan worden. Alvorens iemand de lift in stapt kunnen er al liftborden gemonteerd worden met daarom aanwijzingen. Maar ook bij het uit de lift stappen kunt u een etagebord ophangen. Want moet iemand nu rechts of links de gang in?
Veel vergaderzalen? Zorg dan dat iedere vergaderzaal een kamerbord met naam heeft. Zo weet een collega of bezoeker de exacte ruimte te vinden.

Weet u dat een goede interne bewegwijzering bij calamiteiten een grote uitkomst is! Zo kan iedereen makkelijk zijn weg naar buiten vinden, ook bezoekers die niet bij u bekend zijn.
Waak er wel voor dat u niet te ver gaat, want ook bij bewegwijzering geldt “overdaad schaadt”.

Bent u geïnteresseerd in een binnen bewegwijzeringsplan? Neem dan direct contact met ons op, wij zorgen samen met u voor een gedegen plan met wegwijsborden.

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

1*2=?