Hagenaar Reclame bv voor overal een duidelijke bewegwijzering! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Bewegwijzering

Duidelijke bewegwijzering

Als er iets duidelijk moet zijn dan is het wel de bewegwijzering in en om uw pand. Het begint al met het aan komen rijden. Is de klant op het juiste adres gearriveerd? Dan rijdt hij de parkeerplaats op en moet op zoek naar een parkeerplaats. Waar mag hij zijn auto parkeren?

Of wanneer uw bedrijf meerdere verdiepingen heeft, is het prettig om te weten waar welke afdeling is gehuisvest. Met een lift- en etagebord is in één oogopslag duidelijk wat de indeling is van het bedrijf en de verdieping.

Is een verdieping volledig ingericht met vergaderruimtes, maak dan gebruik van kamerborden. Er bestaat zo geen twijfel meer over de indeling en bezetting van de ruimtes.

Heeft uw bedrijf regelmatig grote groepen over de vloer voor bijvoorbeeld trainingen, dan is de bewegwijzering via een display of lichtkrant een goede oplossing.

 

Download de algemene folder

U leest het, een bewegwijzering zorgt voor helderheid en duidelijkheid binnen uw organisatie. Bel nu en onze medewerkers stellen met u samen een volledig plan op voor uw interne en externe bewegwijzering. Natuurlijk kunnen onze ontwerpers een uniek ontwerp op maat presenteren.

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

2*3=?