Vacatures / Allround Technisch Signmaker (full-time)

Allround Technisch Signmaker (full-time)

Intro over Hagenaar Reclame bv:
Hagenaar Reclame bv is een dynamisch reclameproductiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van projectmatige en conceptmatige reclame.
De in- en outstore restyling, fleetmarking en o.a. standbouw zijn bij ons in goede handen. Dankzij onze projectmatige aanpak en volledige productie
in eigen huis kan de klant zich focussen op haar eigen kerncompetenties terwijl Hagenaar Reclame een project turn-key oplevert.

De kracht van Hagenaar Reclame ligt op het gebied van creatief meedenken en het leveren van technische hoogwaardige oplossingen voor alle reclameprojecten.
Dankzij de volledige engineering en productie in eigen huis is de klant verzekerd van betrouwbare levertijden en constante hoge kwaliteit.

Kijk ook eens op www.hagenaarreclame.nl of www.facebook.com/hagenaarreclame en volg ons op www.twitter.com/hagenaarreclame

Wat doen wij
Hagenaar Reclame bv is een all-round signproducent van o.a. lichtreclame, gevelreclame en vervoersreclame.
Met de uitgebreide productie- en montagemogelijkheden, zoals o.a. een zeefdrukkerij,
digitale printafdeling, spuiterij en metaalbewerkingsafdeling van a-z zijn onze mogelijkheden onbeperkt.

Wij bieden je
Een uitdagende en zelfstandige full-time functie, met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid,
initiatief en groeimogelijkheden bij een bedrijf wat al 37 jaar op de markt is! Daarnaast een werkvloer met enthousiaste collega’s
die allemaal hart voor de zaak hebben. Wij bieden een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de aard van de functie.

Wij verwachten van je
Als allround technisch signmaker ben je dagelijks actief met het vervaardigen van mooie en kwalitatief hoogwaardige reclame.
De werkzaamheden zijn veelzijdig, je zal (zelfstandig) op locatie montage werkzaamheden uitvoeren, op onze locatie assemblage- en plakwerkzaamheden verrichten, maar natuurlijk ook constructiewerk vervaardigen en lichtreclames bouwen, daarnaast help je mee in de zeefdrukkerij, spuiterij en ga zo maar door.

Je hebt ruime technische ervaring in de SIGN branche, je bent representatief en je hebt 2 rechterhanden (techniek is je passie).
We verwachten veel zelfstandigheid, improvisatie vermogen en zeker geen 9-5 mentaliteit.
Je bent in het bezit van rijbewijs B (E en C zijn een pré). Ervaring in de sign branche is vereist.
Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau (HBO niveau is een pré).

Ben jij de persoon die wij zoeken? Kom jij ons team versterken?
Reageer dan snel via onderstaande adresgegevens.

Hagenaar Reclame bv
Wilbert Hagenaar (wilbert@hagenaarreclame.nl)
Lelystraat 61, 3364 AH Sliedrecht (NL)
Telefoon: 0184-417685